onsdag 29 oktober 2008

Fredrica Moberg




Min lillasyster. Ja, tyvärr. Så är det! För er som inte vet vem Fredrica är skall vi ha en snabb genomgång.
7 april 1992 föddes detta ting på Uddevalla lassarett. Redan då var hon annolunda. Hon skiljde sig faktiskt rejäl från de andra barnen. Hon var nämligen sotarens barn- på riktigt! Kolsvart i huvudet och med massor av hår kan man inte ta fel! Fredrica heter förresten egentligen Fredrika. I alla fall om man skall tro skatteverket, dit mamma och pappa skickade in fel stavning. Vilken nit!

Redan från början var lilla Freddisen en medlare mellan mig och vår andra syster Victoria. Att bråka och dra varandra i håret var något Freddan försökte vänja oss av vid...
Specifikt för Fredrica är att hon har ett jävla temprament. Och inte nog med det, hon är otroligt envis också. Har hon väl bestämt sig för något så kommer det också bli så.

Idag går Fredrica mediaprogrammet i Uddevalla där hon också lever som sambo tillsammans med Michaela (inte ett homosexuellt förhållande- tror jag i alla fall). På fritiden dricker Freddan litervis med kaffe och umgås med sin bästa vän Fantasma. En fyrbent sådan.

Fredrica är en väldigt bra syster faktiskt. Hon tar för sig, men ger så mycket mer. Jag saknar dig Fredrica, vi ses till jul. Puss

P.s: Glöm inte kolla hennes blogg! http://fredricamoberg.blogg.se D.s

1 kommentar:

Jessika sa...

En hyllning till Fredrica! Fler såna! Det allra bästa korvbarnet :) <3